torstai 7. lokakuuta 2010

Arki kolkuttelee ovia

Unohdin mainita, että olen tänne saapumisestani saakka ollut on/off kipeä jo pidemmän aikaa. Välillä kurkkuun sattuu, välillä nenä vuotaa, välillä poskiontelot ovat turvoksisa. No mikäs siinä, yksi saikkupäivä otettu koulusta pois. Pikkuhiljaa muutamat asiat, jotka eivät ole menneet suunnitelmien mukaan plus kipeilyni ovat alkaneet hiertää viihtyvyyttäni ihanaisessa Klafussa.

1. Kurssien netti-ilmoittautumis kenttä ei toimi eli emme saa tietoja kursseistamme
2. Kv -ohjaajalla on liikaa tekemistä kaikenmaailman eurooppapäiviensä kanssa auttaakseen meitä meidän kurssivalintojemme kanssa.
4. Kumma kyllä paikalliset opiskelijat tietävät mille kurssille mennä ja milloin mutta vaihto-opiskelijoille ei ilmoiteta mitään.
5. Kun lopulta pääsemme kurssille opettajat ja oppilaat eivät ota huomioon omaa saksankielentaitoamme. Ei siis hoch deutschia vaan käsittämätöntä Itävaltalais murretta.
3. Asuntolan keittiö on remontissa ja asuntolassa on vain kaksi pesukonetta joiden käyttämiseen tarvitaan Itävaltalainen pankkikortti
4. Asuntolassa käy siivoja kerran kahdessa viikossa mutta aina viikon eri päivinä. Koskaan ei voi tietää ja osata järjestellä paikkoja valmiiksi siivousta varten.
5. Jos satut unohtamaan joitakin tavaroitasi keittiön pöydälle, keittiössä päivittäin käyvä siivoja heittää tavarat kyselemättä roskiin.
6. Asuntolan "haus masteri! sanoi eräälle Italialaiselle tyttöselle " Olen kouluttani koirani kahdessa kuukaudessa, sinun kouluttamiseesi menee kuukausi".. Asenteet kohdallaan.

Ei siitä sitten sen enempää .. blahhhh



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti